Miss Spicy
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Forsendelse og retur

Frakt og levering

Normal leveringstid er 7-14 virkedager. Ved bestillinger for over kr 299,- er det fri frakt. Ved bestillinger for under kr 299,- belaster vi kr 55,- for frakt.

Grunnet stor pågang i salgsperioder og i høytider tar vi forbehold om noe lengre leveringstid.

Var du innlogget, eller opprettet du en brukerkonto hos oss når du la din bestilling, så kan du spore din ordre på Mine sider. Ved å klikke på kollinummeret kan du se hvor pakken din befinner seg.


Hvis du får en ny adresse eller har en midlertidig ettersending av post, så er du selv ansvarlig for at dine kundeopplysninger blir oppdatert når du legger en ordre hos oss.

Vedrørende ikke-utleverte og uavhentede ordre med levering til MyPack-punkt og/eller hjemlevering:
Ved levering til et PostNord MyPack-punkt vil din ordre ligge i 14 dager før den blir sendt i retur tilbake til vårt lager.
Uavhentede ordre, og ordre med hjemlevering som ikke blir levert grunnet manglende informasjon/ kommunikasjon fra kunde ang. leveringstidspunkt, blir belastet med en avgift på 100,- for å dekke frakten tilbake til oss.
Ordre som er uavhentet og/eller ordre med hjemlevering, som beskrevet ovenfor, som sendes i automatisk retur til oss, omfattes normalt ikke av angreretten.

Reklamasjon

Hvis du vil reklamere på en vare ved å sende den tilbake til vår nettbutikk, så setter vi pris på om du først sender oss et bilde på e-mail til servicemsspicy@gmail.com. På denne måten slipper du kanskje å sende tilbake en vare, som vi likevel kanskje kommer til å kassere. Dette sparer miljøet og en evt. tilbakebetaling av din reklamasjon går raskere. Husk å sende med en utskrevet kopi av kvitteringen du fikk tilsendt på e-post. 

Reklamasjonsretten gjelder i 2 år. Reklamasjonen gjelder ikke vanlig slitasje.

Ved reklamasjon til nettbutikken vår får du dine penger tilbakebetalt til den kontoen som du benyttet ved betaling. Dette skjer innen 2-7 virkedager etter at vi har mottatt og registrert din retur.

Ved kjøp på faktura vil Klarna, vår fakturaleverandør, ta kontakt for tilbakebetaling av din reklamasjon.

Du får en e-post når vi har mottatt returen din, hvilket vanligvis tar en uke. Ved reklamasjon, trekker vi selvsagt ikke fra returfrakten når vi betaler deg tilbake.

Transportskade

Hvis pakken er skadet under transport, kontakt oss snarest.

Farger

Vi kan ikke garantere at fargene du ser på din skjerm gjengir de faktiske plaggenes farge helt nøyaktig. Fargene som gjengis avhenger av brukerinnstillingene.

Retur

Send E-post

Kontakt oss og beskriv hvilke varer du ønsker å returnere og årsaken til returen. Legg gjerne ved bilde(r) av problemet når du sender oss e-post.

Returnere varene

Legg varen i originalpakningen og send det tilbake via ditt lokale MyPack-punkt.

Refundering eller bytte

Når vi mottar pakken din vil vi umiddelbart behandle refusjonen eller byttet basert på våre returbetingelser.

Returbetingelser

  1. Vennligst kontakt oss innen 14 dager fra du mottok bestillingen din.
  2. Følgende varer kan ikke returneres eller byttes: Badetøy og undertøy.
  3. Returnerte varer må være i ubrukt stand med originalemballasjen. Vi godtar ikke returnerte varer som er slitt, skadet, vasket eller endret på noen måte.
  4. Vi aksepterer ikke returnerte varer sendt tilbake uten at kundeservice har vurdert returen og akseptert den. Sørg for å sjekke returneringen med kundeservice først.
  5. Når de returnerte varene er mottatt blir pengene dine refundert deg. Miss Spicy kan ikke refundere, erstatte, dekke eller på annen måte være ansvarlig for eventuelle avgifter som ikke er betalt til MsSpicy.no. Dette inkluderer eventuelle skatter og avgifter, samt eventuelle returforsendelseskostnader du måtte pådra deg i refusjonsprosessen. Refunderingen sendes tilbake via den opprinnelige betalingsmåten som ble brukt til å betale bestillingen. Når refusjonen er overført vil du motta en bekreftelse på e-post.
  6. Vi tilbyr ikke Freight To Collect (FTC) service for pakkene som returneres til oss. Fraktkostnader for de returnerte pakkene refunderes ikke.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke