Miss Spicy
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kjøpsvilkår

Generelle vilkår

Våre kjøpsvilkår kan endres, vi ber deg derfor alltid å lese gjennom disse før du bestiller. Når du godkjenner kjøpet ditt hos oss, godkjenner du også våre kjøpsvilkår. Kjøpet er utført når du har fått ordrebekreftelsen og det er ditt ansvar å sørge for at de opplysningene du har gitt oss som navn, e-postadresse og postadresse stemmer.

Du må være 18 år for å handle i vår nettbutikk.

Personopplysninger

Ved registrering av din bestilling godkjenner du at vi lagrer og bruker personopplysningene dine for å fullføre og levere din bestilling, og gi deg den servicen og handleopplevelsen du forventer. Vi bruker dine personopplysninger til blant annet følgende formål:

 

  • For å kunne gi deg best mulig hjelp når du kontakter oss og for å informere deg om nye eller endrede tjenester.
  • For å kunne analysere hvordan du benytter MsSpicy.no slik at vi kan forbedre nettsiden.
  • For å kunne gi deg relevant innhold, gjennom automatisert profilering av personopplysninger og kjøpshistorikk for å finne preferanser eller behov hos deg.

Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger i vår personvernerklæring.

Priser og avgifter

  • Alle priser vises inklusive moms og i norske kroner
  • Prisene vises eksklusive frakt- og betalingsavgifter
  • Priser kan variere og vi forbeholder oss retten til å endre våre priser

En kampanje gjelder på varens ordinære pris og kan ikke kombineres med andre kampanjer eller rabatter.

Betaling

Du kan du velge å betale med faktura eller med kort når du handler i vår nettbutikk.

Faktura

Velger du faktura som betalingsmåte blir det foretatt en enkel kredittsjekk av dine personalia.

Det er vår samarbeidspartner Klarna AS som har ansvar for å følge opp betaling av faktura.

Vær oppmerksom på at du mottar fakturaen på e-post, det er derfor svært viktig at du taster inn riktig e-postadresse.

Det er lurt å sjekke innboksen etter at kjøpet er gjennomført for å se om du har mottatt en ordrebekreftelse.

Har du mottatt ordrebekreftelsen kan du være trygg på at du har tastet riktig e-postadresse.

Ta kontakt med vår kundeservice på servicemsspicy@gmail.com dersom du ikke har fått ordrebekreftelsen på e-post.

Kort

Ønsker du å betale med kort, kan du velge om du vil betale med Visa eller Mastercard. Beløpet reserveres ved bestilling, men trekkes først når varen er pakket og sendt.

Betalingen blir behandlet av Nets som er en sikker elektronisk betalingspartner for Visa og Mastercard.

Med Nets har du de samme garantier og den samme trygghet som når du handler i butikk.

Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Dette betyr at ingen kan lese kredittkortnummer, navn eller adresse når informasjonen blir sendt over Internett.

Miss Spicy forbeholder seg retten til å kontrollere kortets gyldighet, adresseopplysningene på kjøperen og at det er dekning for kjøpesummen. Miss Spicy forbeholder seg også retten til å annullere kjøpet.

Les mer om sikkerhet rundt betaling under vår personvernerklæring.

Frakt og levering

Normal leveringstid er 3-7 virkedager. Standardlevering koster 49,- og vår hovedtransportør er PostNord i Norge. Vi har ikke noe minste ordrebeløp.

Grunnet stor pågang i salgsperioder og i høytider tar vi forbehold om noe lengre leveringstid.
Var du innlogget, eller opprettet du en brukerkonto hos oss når du la din bestilling, så kan du spore din ordre på Mine sider. Ved å klikke på kollinummeret kan du se hvor pakken din befinner seg.

Hvis du får en ny adresse eller har en midlertidig ettersending av post, så er du selv ansvarlig for at dine kundeopplysninger blir oppdatert når du legger en ordre hos oss.
Vedrørende ikke-utleverte og uavhentede ordre med levering til MyPack-punkt og/eller hjemlevering:
Ved levering til et PostNord MyPack-punkt vil din ordre ligge i 14 dager før den blir sendt i retur tilbake til vårt lager.
Uavhentede ordre, og ordre med hjemlevering som ikke blir levert grunnet manglende informasjon/kommunikasjon fra kunde ang. leveringstidspunkt, blir belastet med en avgift på 500,- for å dekke frakten tilbake til oss.
Ordre som er uavhentet og/eller ordre med hjemlevering, som beskrevet ovenfor, som sendes i automatisk retur til oss, omfattes normalt ikke av angreretten.

Bytte og retur

Du har hele xx dagers åpent kjøp!

Ønsker du å sende noe i retur til vår nettbutikk vil din retur bli registrert og du må evt. selv legge inn en ny ordre for å få tilsendt en annen størrelse eller vare. Bruk returadresselappen som ligger vedlagt i pakken din. Alle returer til vår nettbutikk blir belastet med kr 500 i returfrakt. Hvis returen skyldes feil hos MsSpicy vil vi selvsagt dekke returfrakten.

Du må sende inn din retur der du hentet ut din ordre eller et annet MyPack-returpunkt. Hvis du fikk din ordre levert hjem på døren så kan du finne ditt nærmeste MyPack-returpunkt her.

En returhåndtering tilbake til vårt lager kan ta opptil 20 virkedager.

Ved retur til nettbutikken vil du få tilbakebetalt returbeløpet til den kontoen som du benyttet ved betaling.

Ved kjøp på faktura vil Klarna, vår fakturaleverandør, ta kontakt for din tilbakebetaling. Ved ubetalt faktura anbefaler vi deg å utsette forfallsdatoen på din faktura ved å logge inn på Klarnas nettside. Da slipper du eventuelle purregebyrer. Når returen er registrert hos oss kan du se nytt, oppdatert beløp på din faktura.

Du har lov til å undersøke varene forsiktig, men merkelapper må ikke fjernes og forseglinger må ikke brytes.

Reklamasjon

Hvis du vil reklamere på en vare ved å sende den til vår nettbutikk, så setter vi pris på om du først sender oss et bilde på e-mail til servicemsspicy@gmail.com. På denne måten slipper du kanskje å sende tilbake en vare, som vi likevel kanskje kommer til å kassere. Dette sparer miljøet og en evt. tilbakebetaling av din reklamasjon går raskere. Husk å send med en utskrevet kopi av kvitteringen du fikk tilsendt på e-post.

Reklamasjonsretten gjelder i 2 år. Reklamasjonen gjelder ikke vanlig slitasje.

Ved reklamasjon til nettbutikken vår får du dine penger tilbakebetalt til den kontoen som du benyttet ved betaling. Dette skjer innen 2-7 virkedager etter at vi har mottatt og registrert din retur.

Ved kjøp på faktura vil Klarna, vår fakturaleverandør, ta kontakt for tilbakebetaling av din reklamasjon.

Du får en e-post når vi har mottatt returen din, hvilket vanligvis tar en uke. Ved reklamasjon, trekker vi selvsagt ikke fra returfrakten når vi betaler deg tilbake.

Transportskade

Hvis pakken er skadet under transport, kontakt oss snarest.

Farger

Vi kan ikke garantere at fargene du ser på din skjerm gjengir de faktiske produktenes farge helt nøyaktig. Fargene som gjengis avhenger av brukerinnstillingene.

Force Majeure

Hvis MsSpicy.no blir utsatt for force majeure, det vil si hvis vi eller samarbeidspartnerne våre blir utsatt for eksempel krig, krigslignende hendelser, revolusjon, opprør, myndighetstiltak, streik, lockout, blokade, naturkatastrofe, brann, transportforstyrrelser, leveringsforbud eller lignende hendelser, har MsSpicy rett til å stoppe sine forpliktelser overfor kundene i opptil to måneder, og etter denne perioden har begge parter rett til å heve avtalen uten å måtte betale skadeserstatning.

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke