Miss Spicy
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hva er BDSM?

03.12.2020

Er dette noe for deg?

Har du fantasert om å våre bundet fast, eller om å binde fast partneren din? Synes du tanken på at partneren din gir deg ris, eller på å rise partneren din er spennende? Liker du at du eller partneren tar kontroll i senga, og den andre lar seg kontrollere? Da er du kanskje en av de som kan kalle seg «sadomasochister».

 

Hva er BDSM?

BDSM står for bondage, dicipline, dominance, submission, sadism and masochism. Det er en samlebetegnelse for en rekke ulike handlinger som har to ting felles:

  1. de foretas av samtykkende voksne – dette er altså noe man er enige om å gjøre.
  2. de involverer lek med maktutveksling og/eller bruk av smertestimuli i ulik grad for å oppnå psykisk og fysisk tilfredsstillelse.

Kort fortalt innebærer BDSM at en person frivillig overgir kontroll over situasjoner og/eller seg selv i større eller mindre grad til en annen person, der formålet er å gi gjensidig nytelse og glede. BDSM kommer til uttrykk i mange variasjoner og grader av intensitet, fra veldig forsiktig lek, til handlinger som kan innebære en viss risiko om de ikke utføres av ansvarlige, bevisste personer. Det handler om å få elske den man vil, på den måten man vil, så lenge det er basert på samtykke, likeverd og respekt.

BDSM kan vi kalle lek fordi det handler om seksualitet og ikke hverdagslivet for de fleste av oss. Lek er ganske beskrivende om vi tenker på lek slik vi husker det fra barndommen; avtalte rammer, aktiviteten kan preges både av humor, glede og dypt alvor og det får konsekvenser om du bryter reglene. Du kan late som (og føle) at en annen kontrollerer deg, men til syvende og sist han ingen annen enn deg selv rett til å avgjøre hva du er med på.

Les mer...

Ulike BDSM aktiviteter

03.12.2020

Bindeleker – dette har svært mange forsøkt. Det kan være med et slips eller halstørkle til sengestolpene, eller lekehåndjern med akrylpels fra MsSpicy. Mer avanserte former kan være japansk taukunst hvor man blir bundet med kunstneriske stillinger, med mange meter tau i intrikate knuter og mønstre.

Smerteleker – dette kan være alt fra et lite klyp eller forsiktig klaps på rumpa, til mer avanserte saker for de som liker sterkere stimulering. Alle kommer vi med forskjellige kropper og individuelle behov. Noen driver med mosjonsidrett, mens andre liker ekstremsport. Slik er det med seksuelle smerteleker også. Det finnes uante mengder med seksuelt leketøy i handelen som er beregnet på smerteleker; alt fra strusefjær for god-vond kiling, via pisker i alle tenkelige fasonger, til leketøy som avgir elektrisk støt. Her, som med alt annet er det viktig å starte forsiktig med eksperimentering, og sette seg nøye inn i alt som har med sikkerhet, partner og anatomi å gjøre. Det meste er ikke farlig, men man skal vite hva man driver med.

Dominansleker – spenner fra at du liker at partneren tar initiativ og ledelsen i spesifikke situasjoner, til nesten døgnkontinuerlig rollespill hvor den ene parten bestemmer mer enn bare hvordan dere har sex. Eksempler på mer omfattende dominansleker kan for eksempel være valg av klesdrakt og arbeidsoppgaver hjemme. Noen foretrekker kun den ene rollen i leken, andre bytter på med samme partner, og for noen er det personavhengig om de foretrekker å være den som bestemmer eller den som blir bestemt over. Mange kvinner har kjennskap til sadomasochisme og dominansleker via kioskromaner, de er bare ikke klar over det. De aller fleste har et forhold til følelsen av at den rette begjærer deg så sterkt at han eller hun bare må ha deg, om de så må kidnappe deg og føre deg til en sydhavsøy.

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke